Support4IP

Support op afstand

Om u van afstand te kunnen helpen beschikken onze support-medewerkers over een programma waarmee met uw toestemming meegekeken kan worden op uw PC.

 

Ook kunnen onze support-medewerkers de muis besturen, programma's uitvoeren, instellingen voor u wijzigen en eventueel software en drivers naar uw PC kopiëren.

 

Om u op deze manier te kunnen helpen dient u tijdens een telefonisch contact met ons op de onderstaande knop 'Remote Support' te klikken. U kiest dan voor 'Run' of 'Uitvoeren' en doorloopt daarna de 2 of 3 vragen om het programma op te starten. Indien u een vraag krijgt van uw firewall of u de blokkering voor dit programma wilt opheffen, dient u dit te bevestigen.

 

Door op onderstaande knop te klikken en de software uit te voeren, gaat u ermee akkoord dat onze support-medewerker op uw PC kan meekijken totdat u de software sluit. Er wordt geen software definitef op uw PC geïnstalleerd.

 

WebcamCenter Arkasis B.V. Remote Support

Contact

Support4IP

Markt 18
6131 EK Sittard
Nederland

T: 046-2021022
F: 046-4586684
E: info@support4ip.nl

Over Support4IP

Support4IP biedt ondersteuning aan kleine en grote bedrijven op het gebied van integratie van IP-camera toepassingen.

Zowel installatie op lokatie als ondersteuning op afstand direct aan eindgebruikers, desgewenst uit naam van uw eigen bedrijf, zorgt ervoor dat uw klantenkring tevreden is.