Support4IP

Support op afstand

Om u van afstand te kunnen helpen beschikken onze support-medewerkers over een programma waarmee met uw toestemming meegekeken kan worden op uw PC.

 

Ook kunnen onze support-medewerkers de muis besturen, programma's uitvoeren, instellingen voor u wijzigen en eventueel software en drivers naar uw PC kopiëren.

 

Om u op deze manier te kunnen helpen dient u tijdens een telefonisch contact met ons op de onderstaande knop 'Remote Support' te klikken. U kiest dan voor 'Run' of 'Uitvoeren' en doorloopt daarna de 2 of 3 vragen om het programma op te starten. Indien u een vraag krijgt van uw firewall of u de blokkering voor dit programma wilt opheffen, dient u dit te bevestigen.

 

Door op onderstaande knop te klikken en de software uit te voeren, gaat u ermee akkoord dat onze support-medewerker op uw PC kan meekijken totdat u de software sluit. Er wordt geen software definitef op uw PC geïnstalleerd.

 

WebcamCenter Arkasis B.V. Remote Support

Contact

Support4IP

Markt 18
6131 EK Sittard
Nederland

T: 046-2021022
F: 046-4586684
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Support4IP

Support4IP biedt ondersteuning aan kleine en grote bedrijven op het gebied van integratie van IP-camera toepassingen.

Zowel installatie op lokatie als ondersteuning op afstand direct aan eindgebruikers, desgewenst uit naam van uw eigen bedrijf, zorgt ervoor dat uw klantenkring tevreden is.